2011. március 20., vasárnap

Csakra terápiák

A csakra szó szanszkrit eredetű, kereket jelent. A fizikai testen belül található energiaközpontjaink, forgó energia kerekek, fizikai testünk "energia szájai". A csakrákon keresztül vesszük fel a kozmoszból az életenergiát. Ha a csakrák energia felvételében, energia áramlásában zavar keletkezik, az kihat testi, lelki, és szellemi egészségünkre, ezáltal egész életünkre. A csakraterápia megtanít arra, hogy nem látható részeink (csakrák, aura) miként hatnak a láthatókra (fizikai test), hogyan és miben befolyásolják azokat. A csakraterápia tanfolyamon elméleti tudást és gyakorlati módszereket sajátítunk el. Miben segít ez a tudás?

Egyensúly, harmónia, koncentráció
Egészségesebb fizikai test
Nagyobb életenergia
Kezelhető stresszhatások, konfliktus helyzetek

Könnyebb elfogadás, megértés
Mentális és test-tudatos magatartás

A tanfolyam keretében megtanuljuk, mik a csakrák, mi az aura, hogyan működnek, mi a feladatuk, hogyan függ össze a fizikai testtel, az endokrin rendszerrel, a meridián rendszerrel, csakráink zavarai, azok hatása szervezetünkre, módszerek a tisztításukra és feltöltésükre, test-lélek-szellem hármassága, energia rendszerek egymásra hatása és még sok érdekesség, hogy azután napi 10-20 perc ellazulás, technika után máris hatékonyan kézbe vegyük egészségünket!

Csakraterápia tanfolyamok minden hónapban székhelyemen, a Jókai Biocentrumban. Várunk szeretettel minden érdeklődőt az ismert elérhetőségeken.

Nincsenek megjegyzések: