2010. december 26., vasárnap

Spirituális gyógyulási stratégiák



"A betegségek által fizikai testünk segítő szándékkal figyelmeztet bennünket arra, hogy elveszítettük a külső és a belső világ közötti egyensúlyt. Elveszítettük a kapcsolatot az egyetemes Isteni Renddel. A gyógyító felhívja a figyelmünket, hogy a tüneti kezelés nem megoldás, hiszen a probléma mélyen a lelkünkből ered, esetleg korábbi életünkből. Az okok felismerésében segítő kezet nyújtanak a spirituális gyógyítók, ám tartós gyógyulást csak önmagunktól várhatunk, és e jótékony folyamatot mindenkinek magának kell elősegítenie lényének legmélyéről. A spirituális gyógyítás utat mutat az ősi egység eléréséhez, a mindenséghez, az ős forráshoz való visszatéréshez.”

Kedves Ember Társaim! A gyógyulás 3 lépcsőből áll:

1. Mindennek alapja, hogy az ember eldöntse, meg akar-e gyógyulni, vagy sem?! Ez nagyon fontos lépés, mert ameddig nem született meg a döntés, minden ez irányban tett lépés hatástalan lesz.

2. A helyes diagnózis megállapítása és a megfelelő kezelés megkezdése.

3. A gyógyulás érdekében a legmegfelelőbb gyógymód/ok alkalmazása kitartóan és mindaddig, ameddig eredmény nem születik.

Mindhárom lépéshez együtt és külön, külön is érvényes, hogy megtámogathatjuk gyógyulásunkat meditációkkal és az IMA erejével is.

Az az ember, aki felelősséget vállal saját magáért, egészségéért és a gyógyulása irányában tett lépéseiért, meg fogja találni legjobb gyógyítóját is! Tudom, hogy így lesz!

Bízz magadban, hozz döntéseket és mindig hallgass arra a bizonyos belső hangra! Őrző Angyalkáid kísérjenek utadon! Nem fogsz csalatkozni Bennük!

Nincsenek megjegyzések: