2012. február 16., csütörtök

A Nap gyümölcse, acai bogyó

Elöregedés?! Betegségek?! Mit nekünk! Egészség-megőrzés, rehabilitáció, rekreáció felsőfokon, egyszerűen, egy készítményben!

Sokszor eszembe jut, hogy az őserdők lakói mind a mai napig sokkal többet tudnak arról, hogyan őrizzék meg egészségüket. Nem járnak egyetemre, nem végeznek kurzusokat, csak átadják egymásnak hallatlan tapasztalati tudásukat, a sokszor évszázados gyógyító és empatikus ismereteiket. Bizony tanulhatnánk tőlük! Számtalan megoldást alkalmaznak egészségük megóvása, ill. az esetleges betegségek gyógyítása céljából, egyszerűen, okosan, pedig se híre, se hamva a nyugati orvoslás jeles képviselőinek. Nincsenek kórházak, műtők, drog-gyártó, és forgalmazó cégek! Hogyan csinálják, hogy akár 100 évig is élnek, egészségesen?! Mit esznek, mit alkalmaznak, mit tudnak ők, hogy ott, az „Isten háta mögött” különösebb bajok nélkül megússzák?! Tudom, a civilizáció és az urbanizáció sok betegséget generál. Mégis, elgondolkodtató… Akik már ismernek, tudják rólam, hogy mindig kutatom a legjobb, legegyszerűbb megoldásokat, melyekkel eredményesen tudok segíteni pácienseimnek a gyógyulás, egészség megőrzés rögös útján. Nem egyszerű feladat, hiszen nagyon sok szempontnak kell megfelelni, de igyekszem lépést tartani az igényekkel. Most egy olyan készítményre szeretném felhívni a figyelmet, amely valóban különleges, mind összetételében, mind hatását tekintve. Egyenesen az őserdők mélyéről származik, tisztán, természetesen, és nagyon hatékonyan! Már kétféle minőségben is! Acai bogyó (ászáj) kivonat, folyékonyan, és lekvár formájában.

Az acai bogyó (ejtsd: ászáj) egy brazil pálmaféle gyümölcse, melyet fagyasztva szárítanak rögtön a szüret után, hogy értékes tápanyagait minél nagyobb mértékben megőrizze. Az acai bogyó antocianinokban és antioxidánsokban gazdag. Az antocianinok azok a jótékony hatású összetevők, melyek a vörösborban is megtalálhatók és hozzájárulnak az egészséges szív működéséhez. Az acai bogyó antocianin tartalma többszöröse a vörösborban mért mennyiségnek. Az acai bogyó ezen kívül nagyon gazdag fehérjékben, rostokban (kb. 14 g rost található 100 g acaiban), vitaminokban és Omega 6 és 9 zsírsavakban is, melyek a szív- és keringési rendszerünket védik. Az acai bogyóban található Omega 6 és 9 zsírsavak a vér koleszterin szintjének csökkentéséhez is hozzájárulnak. Ezen kívül az acai bogyó az öregedési folyamatok lassításában is jelentős szerepet játszik, az egészséges táplálkozást követők körében az egyik legjelentősebb öregedést lassító szuper táplálékként ismerik. Úgy gondolják, hogy ezt a hatást az antocianinok és antioxidánsok okozzák. Az acai bogyó 10-szer több antioxidánst tartalmaz, mint a szőlő, és 2-szer annyit, mint a kék áfonya. Már számos külföldi egyetem onkológiai osztályán alkalmazást nyert rendkívüli regeneratív hatása miatt.

Ismerd meg Te is ezt a valódi csodát! Jelentkezz mielőbb, érdeklődj, számos megoldás kínálkozik azoknak, akiknek hosszútávon fontos az egészsége! Én már fogyasztom, alkalmazom, és az eredmény elképesztő!

Bővebb információ:
Obritán Józsefné, Ildikó
ENERGY MED Kft.
Ügyvezető igazgatója
Web: http://www.energymed.hu/
Egészségügyi és Sportegészségügyi Szakember
Komplementer Medicina és Ortomolekuláris Medicina Terapeuta
Táplálkozás/wellness/életmód tanácsadó
Mobil: +36 (20) 234-0632 ill. +36 (20) 9536-154
Email: ildiko@energymed.hu ill. ildiko.obritan@gmail.com

Nincsenek megjegyzések: